Annons

Skånska guld till atleterna

Vid Skånska mästerskapen i tyngdlyftning som nyligen hölls i Trelleborg visade flera Landskronalyftare framfötterna.
– Såväl unga som ”gamla” gladde, meddelar ordföranden Patrik Helgesson.

Nytt distriktsrekord för ungdomar, plus guldmedalj blev det för Anna Helgesson i 63 kg-klassen. Anna lyfte 33 kg i ryck och 45 kg i stöt.
I 55 kg-klassen blev det guld för Billal Al-Husseini som ryckte 47 kg och stötte 60 kg. Bager Mahdi tävlade i 50 kg-klassen och knep ett silver med serien 42 + 40 kg. Bland veteranerna tog Björn Nilsson silver i klass 77 kg, Raymond Hallgren guld i 85 kg och Patrik Helgesson även han ett guld i klass 94 kg. I 105 kg-klassen låg Marcus Ahl på en tredjeplats efter att ha ryckt 95 kg. I stöt gick det bättre, Marcus klarade 135 ”pannor” och slutade på en sammanlagd andraplats.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser