Annons

Ingenting är omöjligt – för BoIS heller

I fredags hade vi ”Ingenting är omöjligt” som tema på Fredag Efter Lunch. En sanning som skulle visa sig stämma med tanke på vad som hände i helgen. Det sista you tube-klippet vi körde var Zlatans drömmål mot Ungern för fyra år sedan och vad som hände i lördags kan inte ha undgått någon. Ingenting är omöjligt!
– Jag har aldrig sett något liknande, kommenterade BoIS tränare Anders Linderoth då Direkten talade med honom på söndagen och då pratar vi med en man som sett mer fotboll än de flesta.

Att ingenting är omöjligt hoppas vi att Anders Linderoth har tutat i spelarna i BoIS även om de ska ta en match i taget. Men med en seger idag så tar laget ytterligare ett steg mot lagen i den övre regionen av serien.
– Jag tror att 35 poäng är gränsen för att man ska klara sig kvar i serien och vinner vi mot Väsby så har vi 36. Seger idag och vi kan börja blicka uppåt, säger Anders Linderoth.

Annons
 

Frågan är då vilken startelva den gode tränaren bestämmer sig för.
I backlinjen går Jocke Persson och Linus Malmqvist in och Johan Persson tar steget upp på mittfältet. Vad jag inte bestämt ännu är vem som ska spela på topp med Pär Cederqvist. Antingen blir det Niklas Nielsen eller så blir det Alagie Sosseh.

Veckans träningar har handlat mycket om positionsspel.
– Det har blivit så eftersom Joakim och Linus inte spelat på ett tag samt att Johan Persson byter plats. Men jag tror att det ska gå bra. Det är mycket rutinerade spelare vi talar om.

Väl mött ute på IP. Matchen börjar klockan 19.00.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser