Annons

”Pude” flyttar till Ålborg

Idag blev det klart att BoIS tidigare tränare, tillika landskronabon, Patrik ”Pude” Johansson lämnar sitt tränaruppdrag hos allsvenska GAIS för att fortsätta karriären i den danska toppklubben AaB från Ålborg.

Patrik återförenas därmed med GAIS tidigare huvudtränare Magnus Pehrsson. Patrik hade tidigare meddelat göteborgsklubben att detta skulle bli hans sista år i klubben då pendlandet slitit hårt på honom. Nu tar han istället med sig familjen till Danmark.
Den sportsliga utmaningen men också familjesituationen med tre barn på ett, fem och sju år gör att det var värt att bryta upp. För mig var det viktigt att kunna bo och vara verksam på samma ort, säger Patrik till GAIS hemsida.

Annons
 

Kontraktet med AaB är på 2,5 och Patrik gör sin första arbetsdag för sin nya klubb redan på måndag.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser