Annons

Fält och Fritid kickar igång hösten

Även om sommaren biter sig kvar vädermässigt så står det september i almanackan och därmed börjar Fält och Fritid att förbereda sig för en  spännande höst full av fritidsaktiviteter för ungdomar mellan 13-18 år.

– Vi har nu öppnat våra arenor för hösten och som vanligt finns det en hel del roliga saker för ungdomarna att göra, hälsar Lotta Andersson, fritidsassistent vid enheten för förebyggande arbete på BUN.

Annons
 

Ungdomshuset NOVA
På ungdomshuset NOVA kan man som tidigare bland annat dansa i danssalen, spela pingis, baka i köket, fika med kompisar, spela in en demo med mera.
Varje helg har vi en planerad aktivitet som bland annat temakvällar, turneringar, workshops och  musikverksamhet . På helgen har vi även öppet i Dammhagshallen där ungdomar kan spela fotboll, basket, tennis med mera.

Öppettiderna är måndag-torsdag 17.00-21.00 och fredag och lördag 18.00-24.00

TJEJmåndag
På måndagar är Ungdomshuset NOVA öppet enbart för tjejer mellan 17.00-21.00. Varje måndag är det förutom den övriga öppna verksamheten också en inplanerad aktivitet som man kan prova på.
Under hösten har vi bland annat afrikansk dans, öppet hus i studion, övernattning på höstlovet och matlagning i köket, informerar Lotta Andersson och tillägger att det i höst även kommer att köra igång olika gruppaktiviteter.
– Där kan man välja mellan dansgrupp, filmgrupp, cafégrupp, skapandegrupp med flera.
 
Även i Häljarp och i Glumslöv blir det ungdomsverksamhet under helgerna.
– Håll utkik efter affischerna på din skola med höstens planering.

Höstlovet
Som tidigare år satsar Fält och Fritid lite extra på höstlovet.
– Då blir det Ungdoms Nightcup och Halloween-firande men mer om detta längre fram i höst, avslutar Lotta Andersson.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser