Annons

Bok & Papper stänger för gott

Sedan Kulturnatten den 11 oktober 2002 har det bedrivits bokhandel i Sture Anderssons gamla lokaler. Under september kommer dock bokhandeln att stänga för gott.
– Nu orkar jag inte med det längre. Jag har arbetat med böcker på såväl bibliotek som i bokhandlar sedan 1965 men nu vill jag slå mig till ro, säger Lena Nilsson som drivit bokhandeln själv sedan i våras då hennes livskamrat Peter Asteman gick bort.

Rear ut det som är kvar
Lagret har varit stort och nu går de sista böckerna iväg för en spottsyver.
När Direkten gästar finns det gott om fynd bland bokborden.
– Jag kan ju inte ta med mig alla böckerna hem så därför har jag 70% rabatt på böcker och pappersvaror. Jag hoppas att det kommer att göra att det mesta försvinner från hyllorna, säger Lena till Landskrona Direkt.
– Här finns mycket bra litteratur kvar, så det gäller att passa på.

Annons
 

Exakt vilken dag hon slår igen butiken för gott vet hon inte idag.
– Det blir under september. Sen får det vara nog, avslutar Lena Nilsson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser