Annons

Cederqvist sänkte Syrianska – igen

När BoIS mötte Syrianska på IP i våras så vann de randiga med 2-0. Det andra målet gjordes av Pär Cederqvist. På tisdagen mötes de båda lagen i Södertälje och denna gång blev resultatet 2-1 till BoIS och även denna gång var det Pär Cederqvist som gjorde det sista målet.

Segern var mycket viktig och på frågan till Anders Linderoth om han börjar att blicka uppåt svarar han försiktigt optimistiskt.
– En seger till så bör kontraktet vara säkrat och kan vi visa samma inställning hela hösten så lär vi knappa in på lagen där uppe. Men det krävs oerhört hårt jobb. Det är både jag och alla spelare väl medvetna om.

Annons
 

Även matchhjälten Pär Cederqvist är försiktig.
– Vi tar en match i taget så får vi se hur långt det räcker. Men segern idag var skön. Vi inledde bäst och gjorde 1-0. Sen kom de mer in i matchen och kvitterade innan paus. I andra lyckades jag dock få in bollen och sedan krigade vi oss till segern, säger en trött men glad Pär Cederqvist.

Läs mer på BoIS hemsida.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser