Annons

Gott betyg för Landskronadagen och karnevalenEfter mötet på Stadshuset hälsade kommunalrådet Torkild Strandberg de samlade välkomna ombord på Norreborg samtidigt som han tackade Olle Larsson för en bra Landskronadag och karneval.

På onsdagen träffades ett antal inblandade i årets Landskronadag och Karneval för att utvärdera de båda evenemangen. Betyget för de båda arrangemangen blev bra.
– Vi har gått ut med en enkät där folk har fått tycka till och genomsnittsbetyget ligger runt 4 av 5 möjliga och det är naturligtvis mycket gott betyg, säger Olle Larsson som varit den som ansvarat för planeringen.
– Det finns dock inget som är så bra att det inte kan förbättras och därför får vi detaljstudera vad folk tycker och utgå från detta när det är dags att planera inför nästa års aktiviteter.

Det är dock inte helt klart att det blir Olle Larsson och hans medhjälpare som arrangerar Landskronadagen och karnevalen nästa år.
– Mitt kontrakt har gått ut men jag har option på ett år till. Det betyder att vi får sätta oss ner med ledningen för staden samt LISA för att försöka hitta en lösning, säger Olle Larsson.

Annons
 

Och från staden ser man gärna att Olle fortsätter.
– Det finns nog ingen som klarar av detta bättre än Olle. Landskronadagen har blivit en succé och Karnevalerna blir bättre och bättre för varje år. Det är min personliga uppfattning, säger stadens kanslichef, Stefan Johansson.

Efter mötet som hölls på Stadshuset samlades alla på båten Norreborg som seglade ut på Öresund. Väl där underhölls gästerna av Olle Larsson, Jonas Stoltz samt delar av Domnivet samtidigt som en stor räkfrossa avnjöts.


Efter räkorna underhöll Olle Larsson med flera på Norreborg.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser