Annons

Webbsändningar utvärderas

Under våren genomfördes fyra provsändningar med olika leverantörer från kommunfullmäktiges sammanträden.Sändningarna ska nu utvärderas och informationen kommer att ingå i beslutsunderlaget när kommunfullmäktige tar ställning till webbsändningar.
– Att sända sammanträdena över webben flyttar in kommunfullmäktige i hemmen. Det är ett bra sätt att bredda demokratin. De folkvalda politikerna blir mer kända och igenkända av gemene man, men även tjänstemännen har stor nytta av att titta på sina specifika ärenden i efterhand, säger Dino Giribaldi, ekonom på stadsledningskontoret.

www.landskrona.se finns det möjlighet att lämna synpunkter på sändningarna. Här finns också möjlighet för de som missat sändningarna att titta på dem i efterhand. 

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser