Annons

Jan Sigurd på Pumphuset

Författaren Jan Sigurd berättar om sitt författarskap i Pumphusets konsthall tisdagen den 1 september 2009 kl. 19.00.

Borstahusens Museiförening startar höstens arrangemang med den populäre estradören och författaren Jan Sigurd. Han blandar och ger ur sitt rika liv och författarskap. Bland annat berättar han om Hemingway, Monica Zetterlund, Ingmar Bergman och Elvis. Allt med anledning av den nyutkomna boken ”Under mitt paraply”.
Jan Sigurd är född 1955 och bor i Malmö men har även en sommarbostad på Ven.

Annons
 

Han har skrivit noveller, dramatik, manus, sångtexter såväl som romaner.

2005 blev han årets Piratenpristagare. Han är även känd för sina filmroller och sitt samarbete med Monica Zetterlund. Allra mest känd är han dock för sina böcker. Hans senaste alster ”Den tyske vännen” som bland annat handlar om Elvis Presleys besök i Skåne är en skön skröna fylld av komik som starkt kan rekommenderas.

Entré för Borstahusens Museiförenings medlemmar  40:-, icke medlemmar betalar 60 :-

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser