Annons

Flottaste flotten korad

Kaffe och trädgård hör ihop. Åtminstone tyckte publiken på årets Trädgårdsgille så. När det var dags att utse årets Flottaste Flotte segrade Gröna Bönors ”Elvakaffe”.

Årets vinnare i tävlingen Flottaste flotten, där publiken på Trädgårdsgillet i Landskrona röstar, är avgjord. In i det sista välde rösterna in och den som fick flesta var fjolårsvinnaren Gröna Bönor. I år hade de konkurrens av elva andra flottar men segern var ändå överlägsen; 1241 av 2649 röster lades på flotten med hammocken och de elva kaffekoppar. Många njöt i eftermiddagssolen av den skönsjungade, munspeladande och i allra högsta grad roliga Jenny Almsenius och hennes två medmusikanter som förgick avslöjandet av årets Flottaste Flotte.

Annons
 

Flottarna finns kvar i vallgraven till och med tisdag, betydligt längre kan man njuta av Rothoffska kolonin som håller öppet till och med 15 september och utställningen med Gert Wingårdh i Konsthallen som finns till beskådan till och med 27 september.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser