Annons

Drygt 80 hejade på Skåne

Förra veckan var det dags för årets idéforum Heja Skåne som traditionsenligt hölls på Ven. För fjärde året i rad samlades drygt 80 engagerade och nyfikna beslutsfattare som ville diskutera regionens framtid.

En av visionärerna som deltog, Cristopher Delbrück som är vice VD för E.ON Sverige, har högt ställda förväntningar kring Skånes energiutveckling och har som målsättning att Skåne år 2020 har ett helt fossilfritt transportsystem.

Annons
 

Visionen medför stora investeringar i Skåne vilket kommer att innebära att Skåne får en internationellt stark position som skapar möjligheter till export av teknik och koncept till andra delar av Norden och världen, skriver Landskrona stads destinationsutvecklare Thorsten Karlén i ett pressmeddelande.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser