Annons

Medeltida konstverk ger gratisbiljetter

Landskrona stad uppmanar alla kreativa Landskronabor att ta fram ett konstverk som kommer att ställas ut på Landskrona stadsbibliotek med start på måndag den 17 augusti och fram till den 6 september. Vissa utvalda konstverk kommer även visas inne på borggården på Citadellet under medeltidsdagarna.
– Idén är enkel – gör ett konstverk. Du kan rita, skriva en dikt eller berättelse, sy en sak, spika ihop något eller måla en tavla som visar hur man levde på medeltiden. Därefter skriver du ihop en kort beskrivning av konstverket samt ditt namn och ålder och lämnar in detta på stadsbiblioteket senast på fredag, säger destinationsutvecklare Thorsten Karlén och avslutar.
– De första 190 inlämnade konstverken erhåller en familjebiljett som gäller för två vuxna och upp till fyra barn.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser