Annons

DomNiVet spelar på Gråen

Fredagen den 21 augusti är det säsongspremiär för JazzHouse och det hela inleds med en favorit i repris. Första spelningen äger nämligen rum på Gråen efter mångas önskemål och det är DomNiVet som kommer att bjuda på underhållningen.
– Det blir på något vis en pånyttfödelse, säger Peter Both, kassör i föreningen.

Första båten till ön avgår kl. 19:00 från träkajen vid Nyhamn och sista båt in går kl. 21:00. DomNiVet spelar mellan 20:30 och 23:30 och i samma veva går första båten tillbaka till Landskrona. Sista chansen att åka hem är klockan 00:30.
– Jazzklubben hälsar såväl medlemmar som icke medlemmar välkomna. Var och en tar med sig mat och dryck efter behov. Jag hoppas att detta kan öka intresset för jazzen i stan allmänhet och för JazzHouse i synnerhet, fortsätter Peter Both.

Annons
 

Höstens övriga spelningar är på Restaurang Sirius på Borgmästaregatan. Den 18 september spelar Just Friends och den 23 oktober är det Marie Valentin and Her Blue Five som står på scenen. Säsongen avslutas den 20 november då Jazzin´ Jacks lirar.
– Detta är det som är spikat men det kan dyka upp mer, avslutar Peter Both.

Mer information om JazzHouse hittar du på deras hemsida. Adressen är www.jazzhouselandskrona.se.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser