Annons

Dags för nytt Heja Skåne på Ven

På torsdag och fredag är det för fjärde året i rad dags att samla ledande skånska beslutsfattare till ett 24 timmars långt idéforum på Ven. Precis som tidigare år står dags- och konjunkturaktuella teman på agendan och årets huvudrubricering och utmaning är hur man med gemensamma, innovativa idéer och kreativa krafter tar Skåne framgångsrikt ur lågkonjunkturen.
– Som vanligt är intresset mycket stort och idéforumet är fulltecknat sedan länge. Sammanlagt finns 104 personer med på deltagarlistan, säger destinationsutvecklare Thorsten Karlén.
– Konferensdeltagarna delas in i grupper och tar fram idéer till hur visionen kan realiseras och bidra till att vi framgångsrikt kan ta oss ur lågkonjunkturen. Resultatet redovisas för samtliga deltagare och tanken är att de bästa idéerna ska leva vidare och förhoppningsvis realiseras och genomföras.

Årets Heja Skåne inleds av Göran Collerts, tidigare koncernchef på Swedbank och idag rådgivare år flera internationella banker. Därefter kommer fyra visionärer, Johan Drott, Lunds Universitet, Jan-Olle Folkesson, f.d statlig utredare, Christopher Delbrück, vVD, E.ON Sverige samt Colin Carlile, föreståndare ESS, att ge sina personliga visioner kring årets tema.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser