Annons

Bloosblasters först ut på Malmöfestivalens bluesscen

På fredag startar Malmöfestivalen, och då är Landskronabaserade Bloosblasters först ut på den nya bluesscenen i Altonaparken. Bloosblasters har spelat på Malmöfestivalen många gånger förut, men den här gången öppnar de hela programmet på festivalens nya bluesscen.

Det är bluesföreningen Malmö-Copenhagen BluesConnexion, med Steve ”Köbekagan” Grahn som bokat och lagt programmet.
– Ja, vi har blivit populära även i Malmö de senaste åren, och nu tyckte ordförande Steve att det var dags för oss att öppna hela festivalens bluesprogram. En stor ära, menar Bloosblasters frontfigur Dennis Westerberg, som berättar att en gäng nya låtar kommer att presenteras dagen till ära.
– Vi har just färdigställt en ny platta som vi släpper i höst, och i Malmö blir det smygpremiär på en del av våra nya alster.

Annons
 

Bloosblasters går på scenen kl 18.30 och spelar ca en och en halv timme.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser