Annons

Utomhusbio i kvällArkivbild

Klockan 21.30 på torsdagskvällen är det dags för utomhusbio i Teaterparken. Det är Kulturlaboratoriet i samarbete med Fritids- och kulturförvaltningen och Film i Skåne som visar storfilmen ”Mamma Mia”.
– En underbar sommarkväll, mycket publik, god stämning och en jäkligt bra film, är vad som utlovas enligt Marie Öhgren på biograf Maxim.
– Förra året visade vi Rolling Stones-filmen på samma plats och då var det ”knökfullt”, fortsätter hon glatt.
– I år och denna veckan har vi dessutom sett till att det regnade på måndag- och tisdagkvällarna, så vi fick folk på Maxim, men i kväll däremot väntar vi oss ett alldeles strålande väder, säger hon och avslöjar dessutom att biofolket har en särskild tumme med SMHI.

Från klockan 20.00 kommer Kulturlaboratoriet att vara på plats i Teaterparken för att köra igång grillen och hjälpa till med utplacering av picknick-filtar och campingstolar. Ett biobesök i vacker parkmiljö rekommenderas således i kväll!

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser