Fredrik fixade sommarens första hemmapoäng Fredrik Olsson gjorde BoIS båda mål då laget tog sina första poäng på IP sedan i början av maj.

För första gången sedan den 7 maj tog BoIS poäng på Idrottsplatsen. Poängen tog de genom att spela 2-2 mot Qviding inför 1 869 åskådare. Det var dock Qviding som gjorde både 1-0 och 2-0 innan Fredrik Olsson hittade målet innan pausvilan och andra halvlek var inte mer än ett par minuter gammal innan samme Fredrik kvitterade.

Något segermål kom dock inte trots att det fanns chanser.
Det ska dock tilläggas att även gästerna hade möjligheter att ta hem tre pinnar.

Smolk i glädjebägaren är dock att Pär Cederqvist åkte på en varning som innebär att han missar bortamatchen mot Sirius nästa måndag. Faktum är att tränare Anders Linderoth visades upp på läktaren samtidigt som Pär Cederqvist fick sin varning.
– Domaren var en katastrof, kommenterade Linderoth efter matchen.