Annons

Mirza mogen för a-truppenMålvakten Mirza Selimovic har tagit steget upp i BoIS a-trupp i och med att Sebastian Karlsson flyttade till Degerfors

Som bekant har målvakten Sebastian Karlsson lämnat Landskrona BoIS och är tillbaka i sin gamla klubb Degerfors. Anledningen till flytten var att Peter Karlsson tog över posten som förstamålvakt.

I och med flytten lyfte BoIS upp u21-målvakten Mirza Selimovic till a-truppen.
– Jag fyller 19 år i år och det känns som att det är perfekt att flyttas upp nu, säger Mirza då Direkten träffar honom efter ett träningspass.

Annons
 

Sedan Anders Linderoth tränat BoIS har andremålvakten stått i cupmatcherna.
– Det hoppas jag att vi fortsätter med. Även om jag har mycket kvar att lära så ser jag inga problem med det. Faktum är att man lär sig mest i riktiga matcher. Erfarenhet och matcher är oerhört viktigt för alla spelare och i synnerhet för målvakter.

Från BoIS sida är man tydlig med att poängtera att man satsar på Mirza.
– Han har ännu så länge bara ett u-kontrakt men under sommaren ska vi sätta oss ner och diskutera ett a-kontrakt. Vi ser gärna att han skriver på ett flerårskontrakt, säger Mats Aronsson, BoIS sportchef.

– Det ser jag fram emot. Jag stannar gärna i BoIS. Ett av mina mål är nu uppfyllda då jag tagit steget upp och nästa blir att försöka ta en ordinarie plats en dag, avslutar Mirza Selimovic.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser