Annons

Femton gick kändisturRebecka Hinn visar upp den Ekelundska villan i Granet för den 15 som gick med på premiärturen. Foto: Connie Mantrell

En nyhet bland årets guidade vandringar som arrangeras av Turistbyrån är kändispromenaden. Landskrona Direkts trogne läsare och frilansare gick med på turen häromdagen.

Kändispromenaden. Premiär en fantastisk sommarkväll.
Guide: Rebecka Hinn. 15 personer vandrade med.
Bogislav , Tycho, Påls Martin, Katzenjammers, Änglamakerskan Hilda Nilsson, Frans Ekelund ,Granet, Siwan, Joe Hill och en miss vid kasernen presenterades. En alldeles ny tur vars innehåll kan komma att ändras.

Annons
 

Inga häpnadsväckande val om man bortser från Katzenjammers som, med all rätt fick mycket beröm. Härligt väder och en och annan ny detalj om de utvalda kändisarna fick jag med mig. Lite olyckligt att vissa anekdoter förekommer även på andra turer. Damerna som tidigare under dagen varit på slottet fick en del repriser.

Trots det var det en helt ok promenad. Selma var inte med men det fanns det å andra sidan många fler som inte var. En lite mer samtida kändisrunda hade varit spännande. Det finns ju en och annan som växt i den fantastiska landskronajorden.

/Connie

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser