Annons

Dags för Thulinträffen

Till helgen vankas det återigen motornostalgi i Landskrona då det är dags för fjortonde upplagan av Thulinträffen. Redan i kväll, fredag, blir det veteranbils-cruising genom centrum med start kl. 18.00 på Skeppsbrokajen. På lördagen är det så dags för utställningen med stort U, där årets tema är 60-talet.
– Inne på Citadell-området bjuds det på ”en gemytlig mix av nostalgiska bruksbilar, eldiga sportvagnar, fräsiga motorcyklar, trotjänande nyttofordon, knattrande mopeder, trygga traktorer och stationära puttrande motorer”, hälsar Hans Nilsson, informationsansvarig för träffen.

Fortlöpande presentationer av olika fordon och motorklubbar kommer att ges och i en underhållande ”Concours de Charme” bedöms de tidstypiskt klädda förarna och passagerarna. Dagen erbjuder även uppvisning av Malmö Modellbåtsklubb i vallgraven, mopedrally, underhållning av Cabaré Mix med mera, innan det hela avslutas med stor final och spännande prisutdelning för träffen.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser