Annons

Bloosblaster lirar på Eksjöfestival

Det är inte bara runt Öresund som det festivalas. Eksjö, Sveriges tråkigaste stad (för några år sedan), blir Sveriges roligaste när många av de största svenska stjärnorna kommer till stan för att uppträda på Eksjö Stadsfestival den 28-29 augusti.

Förutom Lena Ph & Orup, Owe Thörnqvist, Caroline Af Ugglas, EMD, Jakob Hellman, Alcazar, Stefan Sundström, Scotts, Backyard Babies, Markus Krunegård, Perssons Pack, Petter så lirar Landskronabandet Bloosblasters på festivalen tillsammans med 119 andra band.

Annons
 

Gamle festivalgeneralen från Hultsfred, Håkan Waxegård, är tillbaka i Småland, men nu i Hultsfreds grannkommun Eksjö. Förra sommaren tog Håkan hand om Eksjös gamla Stadsfest, som tidigare år hade ca 500 gratisbesökare per dag. Med Håkan vid rodret, så fick den 8 000 betalande och hela stan pratar fortfarande om vilken fantastisk stämning och upplevelse det var med så mycket folk och så många fina konserter i Eksjö gamla stan.

Nu laddar Eksjö igen. Sveriges tråkigaste stad har blivit en av de roligaste och ett av banden som roar är alltså Bloosblasters som spelar lördagen den 29 augusti.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser