Annons

Cykelvinnare fick sitt pris

I dag cyklade Liridon Shefketi, 14 år, i väg på sin nya hälsosamma karnevalscykel från Cykelmekano.
Liridon blev den lycklige vinnaren i Centrum & Österlyftets cykelutlottning under ”Hälsa på Karnevalen” som arrangerades i Slottsparken med stöd från Region Skåne. Alla som svarade på frågor och kom med idéer om livsstil och folkhälsa var med i utlottningen. Och det var riktigt många landskronabor som tog tillfället i akt att vara med.

Liridon berättar att han kommer att använda cykeln när han ska i väg till fotbollsträningen ute på Ulkavallen, men också när ska till skolan och när han ska ut och handla. Den glade vinnaren, som börjar i åttan till hösten, tycker att Landskrona är en fantastisk stad; favoritplatsen på sommaren är Citadellsbadet. Men han skulle gärna se att det fanns ett gym för unga i centrala Landskrona. Och han berättar att han ser arbete mot mobbning i skolan och på andra ställen som jätteviktigt.

Annons
 

Sandra Beletic, folkhälsosamordnare på Fritids- och kulturförvaltningen, som överlämnade cykelnycklarna till Liridon, vill framföra ett tack till alla som svarade på frågorna och kom med idéer. Sandra håller, tillsammans med Centrum & Österlyftet, nu på att ställa samman svaren och idéerna. Och under hösten kommer alla som uppgav att man gärna ville bli kontaktade att höra av Sandra och Centrum & Österlyftet.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser