Annons

Hundkapp-SM igång

Skånska Hundkapplöpningsklubben i Landskrona arrangerar årets SM
i hundkapplöpning. Sammanlagt startar cirka 100 hundar av raserna Greyhound, Whippet, Saluki och för första gången deltar även Italiensk vinthund, sistnämnda dock utanför det officiellt SM:et. Som synes på bilden har en campingby vuxit upp alldeles intill Landskrona Greyhoundpark.

I helgen avgjordes en del försök och semifinaler. På onsdag med första start klockan 19.00 avgörs Saluki SM Final 550 m, GreyhoundTik SM semifinaler, Greyhound Sprint SM semifinaler, Greyhound Emin cup semifinaler 480m  samt Whippet Emin sprint semifinaler 320m.

Annons
 

På lördag med start klockan 14.00  är det sedan dags för den stora finaldagen. Då avgörs Italiensk Vinthund Inofficiell SM final, Greyhound Öppet SM Final 550 m , Greyhound Tik SM Final 550 m, Greyhound Sprint SM Final  320 m, Greyhound Veteran SM Final 320 m, Whippet SM Final 480 m, Greyhound Emin cup Final 480 m samt Whippet Emin sprint Final  320 m.

Det är fri entré till arrangemanget och utöver en fika och snabba lopp finns chansen till totospel.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser