Annons

Fler utmärkelser till Spirit of Hven

– Detta är oerhört roligt. Vi har bara haft våra produkter ute på marknaden i några månader och redan börjar vi få så mycket internationellt erkännande. Nu har vi fått medalj för alla produkter vi har ute till försäljning, det är verkligen inte alla förunnat, säger en glad och stolt Anja Engdahl Molin vid Spirit of Hven Backafallsbyn sedan familjeföretaget vunnit nya utmärkelser vid International Wine & Spirit Competition.

I maj vann Spirit of Hven Organic Gin en guldmedalj i Monde Selection som är världens äldsta sprittävling. I veckan fick man så beskedet att man kammat hem två bronsmedaljer vid International Wine & Spirit Competition som enligt Anja är ”världens absolut största och mest respekterade kvalitetsinstitut”.
Det är  Spirit of Hven Organic Oak Matured Aqua Vitae samt Spirit of Hven Organic Pot Distilled Vodka som kröns med medaljer denna gång.
Det är  stimulerande. Vi märker redan av ett stort internationellt intresse för våra produkter. Kan vi fortsätta att utvecklas på detta sätt ser framtiden verkligen ljus ut, säger maken Henric Molin.

Annons
 

Familjeföretaget gör även Single Malt Whisky, Beet Rhum (rom gjord på sockerbetor) och Apple Brandy (som Calvados fast på skånska äpplen).
– Dessa håller fortfarande på att mogna i lagerhusen och kommer inte att släppas ut på marknaden än på ett tag, förklarar Henric Molin.

De prisbelönta produkterna finns på Systembolagets beställningssortiment samt på hyllorna på Trädgårdsgatan.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser