Annons

S-kritik mot tjänstledighetsavslag

Som vi tidigare skrivit om riktar Socialdemokraterna i Landskrona kritik mot hur rekryteringsprocessen gått till när det gäller att utse Tomas Johansson till ny BUN-chef. I ett utskickat pressmeddelande kritiserar man också kommunledningen för avslaget på miljöchefen Högi Hanssons tjänstledighetsansökan.
– Beträffande Högni Hanssons ansökan om tjänstledighet för upprätthållande av en fyrtioprocents tjänst vid Lunds universitet finner vi att den borgerliga majoritetens avslag, med stöd av bland andra miljöpartiet, ytterst märkligt. Det är onekligen så att miljöfrågorna har en alltför stor omfattning och är alltför angelägna för att hanteras på det ytterst lättvindiga sätt som de borgerliga partierna gör med sitt avslag Dessa båda ärendens märkliga hantering borde utsättas för offentlig granskning, säger Socialdemokraternas Lars Svensson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser