Annons

Katarina Norlöv till Falcons

Landskrona Falcons har gjort klart med en ny målvakt till sitt damlag. Rutinerade Katarina Norlöv ansluter till truppen 3 augusti då damlaget åter börjar träna efter sommaruppehållet. Katarina beräknas att göra debut för Landskrona Falcons i Båstad Outdoor Open 7-9 augusti.

– Jag och sportchefen Petri Manu var överens om att vi ville ha in en rutinerad och träningsflitig målvakt och det är Katarina. Hon har fått många goda vitsord när vi kollat upp henne och dessutom så har hon visat bra klass under åren i matcherna mot Falcons. Flertalet andra klubbar har försökt att värva henne under vår/sommar och det är bara att gratulera oss själv att vi fick hennes underskrift till slut, säger Falcons nya tränare Tony Christensen.

Annons
 

Katarina Norlöv spelade senast i Åstorp/Kvidinge, där hon spelat i fyra säsonger. Dessförinnan så spelade hon i sin moderklubb Båstads GIF.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser