Annons

Flaggar Sjöblom av Ronaldo?

God middag och grattis!, säger vi till fotbollsdomaren Magnus Sjöblom från Landskrona som har blivit uttagen till att ”gå på linjen” i den prestigeladdade träningsturneringen Peace Cup 2009 som går av stapeln i Spanien.
– Tackar, tackar! Jag vet inte så himla mycket om turneringen ännu, fick information om att jag var uttagen för en vecka sen och väntar nu på lite fler uppgifter.

Det lär i alla fall handla om deltagande av verkliga storlag?
– Ja, enligt turneringens hemsida så deltar Real Madrid, Sevilla, Malaga från Spanien, Juventus från Italien, Lyon från Frankrike, Porto från Portugal och Aston Villa från England. Totalt handlar det om tolv lag från olika världsdelar som spelar i fyra grupper, spelplatserna ligger i Andalusien, utom för Real Madrid som kommer att spela sina gruppspelsmatcher på Barnabeustadion, vet Magnus att berätta.
– Så det ser ju onekligen spännande ut, hade varit en riktig höjdare att få en match i just Madrid med tanke på det enorma intresse som visats för deras spektakulära nyförvärv i sommar, säger Magnus som inte är någon novis i stora sammanhang och bland annat vet hur det är att vara assisterande på Champions League-matcher.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser