Annons

Höstens teaterprogram spikat

Landskrona Riksteaterförening har nu gjort klart med höstens hela program. En nyhet för året är att man vid fyra tillfällen bjuder till fredagssupé med underhållning i Teaterrestaurangen. Utöver helaftonsunderhållning ingår även maten i det minst sagt rimliga biljettpriset. Först ut är en Evert Taube-kväll fredagen den 25 september.

Dagen efter är det dags att flytta in i huvudbyggnaden  då det blir stå-uppshow med Babben Larsson, Adde Malmberg och Lennie Norman.
Veckan därpå gästas riksteaterförening och teatern av irländare.
Det är vår ”systerförening” från Rush i Irland som är tillbaka. Den här gången med en välskriven och mycket dramatisk pjäs som heter Frozen.  Pjäsen har gjort succé över hela världen, meddelar Tommy Olsson, ordförande i Landskrona Riksteaterförening.
– Pjäsen spelas på engelska.

Annons
 

Under Kulturnatten som i år infaller den 9 oktober kommer det att bjudas på såväl underhållning som servering i Teaterrestaurangen.

Fredagen den 23 oktober är det åter dags för supékväll då med gruppen Meet-A-Genius – som ger sin tolkning av Elvis Costello. Fredagen den 6 november bjuds det på lokala tongångar när det åter är supé. 50/50 spelar unplugged och gästas av Anette Lindwall.

Den 9 november blir det blandad konfekt. Estrad och Johan Glans
–  Först en timmes fantastisk show med Estrad  därefter kommer Sveriges roligaste man, Johan Glans. Ett gott råd är att ha skrattmusklerna i god form, informerar Tommy Olsson.

Höstens sista supékväll blir det tillsammans med sopranen Rita Saxmark  och gitarristen Sabina Agnas den 20 november.

Avslutningsvis står två av vår tids mest klassiska musikaler i fokus när Malmö Operas nya sing along-föreställning ger sig ut på turné: Sound of Music och My Fair Lady blir My Fair Music och spelas på Landskrona Teater 27-28 november.

 – Från och med i höst kommer samtliga biljetter att säljas via Ticnet. Det går även bra gå in på Landskrona Turistbyrå och handla ”över disk”, avslutar Tommy Olsson.

Läs mer om höstens teaterprogram på:
http://www.landskronariksteater.se/program.htm

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser