Annons

Skador oroar i BoIS

Anfallsproblemen ser ut att hopa sig i BoIS då en av de få offensiva krafterna man har att tillgå, brasilianaren Renam Franca, skadades vid lördagens hemmaförlust.
Första beskedet är att Renams inre ledband i knäet är helt av och då blir han borta i ungefär sex veckor, berättar BoIS-tränaren Anders Linderoth.
– Han har fått ett sådant där knäskydd med skena i som han går omkring med nu, säger Linderoth, och jag antar att närmare besked kommer efter att han röntgats. Läkaren kommer ut hit på onsdagseftermiddagen för att ta sig en titt på det.

Även på backsidan har BoIS problem sedan talangfulle Philip Andersson vred knäet i träningsmatchen mot Helsingborgs IF tidigare i sommar. En meniskskada befaras och vill det sig illa är säsongen över för 17-åringen.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser