Annons

Legendariska punkare inleder helgen

Legendariska Landskronapunkarna The Bristles brutalsparkar igång helgen när de redan kl. 17:15 på karnevalsfredagen äntrar scenen vid Kassakroken.

Bandet innehållande Svegis, Puma, Ingemar och Ray hade sin första glansperiod under några år på första halvan av åttiotalet, som en motvikt mot tidens yuppiefiering, raserande av sociala skyddsnät och utförsäljning av det allmänna.

Annons
 

Förra året reste de sig igen, likt fågel Fenix, i ett nytt samhälle där Folkhemmet bara var ett minne och släppte ”rubbet av vad bandet gjort” på två CD och en DVD. Då gjordes också ett bejublat och efterlängtat framträdande på Folkfesten i Wrangelska parken. I början av innevarande år kom så deras ”Union Bashing State” med fyra nyskrivna låtar.
– På fredag ska vi punka loss så det ”skagar” i hela sta´n! Det ska bli skoj, säger Michael ”Svegis” Svegbrant.

Räkna således med ös, solidaritet och enighet nere vid småbåtshamnen, tidigt på fredag. Missa inte!

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser