Annons

MP: Kräver miljöchef på heltid

Miljöpartisten Kjell Schöld, ersättare i kommunstyrelsen känner sig påhoppad av Anders Westin (S).
Anders Westin bör tänka efter. Miljöpartiet sviker inte Högni Hansson, säger han med eftertryck.
  Vår respekt för Högni Hansson kunskaper är oförändrade. Vad man däremot bör ta i beaktning är att miljöchefens tidigare tjänstledig sträckt sig över tre år och det är en lång tid. Miljöchefen, oavsett om det är Högni Hansson eller någon annan, behövs på heltid i Landskrona, poängterar Kjell Schöld.

Som vi skrev redan igår sökte Högni Hansson åter tjänstledigt på 40 % för att undervisa vid Lunds universitet, något som avslogs av kommunstyrelsen. Det var på detta avslag som socialdemokraten Anders Westin reagerade och menade att  Högni varit en garant för ett fördjupat samarbete mellan Landskrona och Lunds universitet framförallt på miljöområdet.
Huruvida vi fått ta del av nya rön och synsätt den vägen kan jag inte uttala mig, säger Kjell Schöld och avslutar med att det hela istället handlar om att Anders Westin försöker ta politiska poäng.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser