Annons

Ny hemmaförlust för BoIS

Innan uppehållet i Superettan vann BoIS på bortaplan över Norrköping med 4-2 och många av de 2 398 som gick till IP på söndagen hoppades att den dåliga trenden på hemmaplan skulle vända då Assyriska gästade.
Så blev dock inte fallet. BoIS föll med 3-1 (0-0) och inkasserade därmed sin fjärde raka förlust på hemmaplan. Dessutom är målskillnaden hela 2-10 för de senaste fyra hemmamatcherna.
– Tyvärr så är det enskilda misstag i kombination med att vi inte hade marginalerna på vår sida som gör att vi förlorar idag, kommenterade BoIS tränare Anders Linderoth efter matchen och visst hade han rätt.

Assyriska gjorde 1-0 efter en knapp timmes spel men BoIS kvitterade omedelbart genom Pär Cederqvist. BoIS skapade därefter ett flertal riktigt giftiga chanser men bollen ville inte in. I ställer kunde gästerna göra både 1-2 och 1-3 innan domare Martin Strömbergsson blåste av matchen.

Annons
 

Läs mer på BoIS hemsida.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser