Annons

Morten Nielsen lämnar Chelsea

Morten Nielsen lämnade Landskrona BoIS den 30 juni. Anledningen var att hans lånekontrakt gick ut. Nielsen åkte genast till sin klubb Chelsea och idag står det klart att han är fri att gå till annan klubb. BoIS är naturligtvis intresserade.
– Vi ser gärna att Morten Nielsen spelar i BoIS även till hösten, säger BoIS sportchef Mats Aronsson.
– Det var ett konsortium som köpte loss Morten från Chelsea och nu ska de försöka sälja honom. Men eftersom han inte spelat så mycket så är chansen större att han kan fortsätta hos oss för att kunna visa upp sig.

Aronsson är dock inte över sig optimistisk.
– Morten Nielsen är en mycket duktig fotbollsspelare och har sitt värde. Ger sig de stora klubbarna in i leken så har vi ingen chans ekonomiskt, avslutar Aronsson.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser