Annons

Det händer i helgen

Förra veckan var det mycket som hände och nästa vecka är det karneval. Det innebär dock inte att stan är helt död även om antalet tips inte haglat över oss precis. Det finns dock massor att se på våra museer och på andra platser. Ett tips kom oss till handa om att Caysa Molin har en fotoutställning på Erikstorps Kungsgård. En annan annorlunda plats för utställning är Glasorama ute vid stationen. Där kan du se verk av Ulla-Britt Bolin och Elin Linde. Övriga utställningar som finns till beskådan i stan har vi skrivit om tidigare. Du hittar samtliga på Kulturförvaltningens hemsida. Vad som går på bio ser du på vår biosida.

Fredag:

Annons
 
  • 16.00 – After beach på Strand.
  • Kvällen – Jazz & blues med Ceasar på Hamnkrogen på Ven.

Lördag:

  • 18.00 – Road Rider Band rockar loss på Seglarpaviljongen.
  • 19.30 – Morgan med schlager piano på Strand.

Söndag:

  • 14.30 – Siv Malmkvist med Domnivet uppträder på Strand (Tiden är ungefärlig)
  • 18.00 – BoIS–Assyriska på IP.
  • 18.00 – Musik i sommarkväll i Borstahusens kapell.
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser