Annons

Linkan slutar som ungdomsansvarig i BoIS

I ett pressmeddelande skriver Landskrona BoIS att man tänker avskaffa den tjänst som Bernt ”Linkan” Lindgren har som ungdomsansvarig i klubben. I stället ska tre helt nya befattningar som får ansvar för åldersgrupperna 6-12 år, 13-16 år och 16-21 år inrättas.
– Vi försöker effektivisera på alla möjliga plan i klubben och detta är ett av dessa, säger BoIS sportchef Mats Aronsson till Landskrona Direkt.

Bernt ”Linkan” Lindgren kommer dock att stanna kvar i klubbens tjänst då han bland annat kommer att arbeta med BoIS i Centrum och Dianaskolan.
– Vi är glada över att ”Linkans” stora erfarenhet och kunnande finns kvar i BoIS, säger ordförande Kenneth Håkansson.
BoIS räknar med att den nya organisationen i framtiden kommer att ge föreningen ännu bättre möjligheter att utveckla talanger samt en bättre scoutingorganisation för att knyta nya talanger till klubben.

Annons
 

Förutom det faktum att Bernt ”Linkan” Lindgren slutar sitt uppdrag så kommer kansliorganisationen att reduceras med ytterligare 0,75 tjänster.
– Jag vill inte gå in i detalj vad eller vilka det gäller just nu men vi ser över vår situation hela tiden, säger Mats Aronsson och hänvisar till det ekonomiska läget.
– Den ekonomiska krisen i Sverige i kombination med uteblivna framgångar innebär att vi tappar både publik- och sponsorintäkter. Därför försöker vi nu se till vårt hus så att vi kan gå stärkta ur krisen när allt vänder. För vänder gör det, avslutar Mats Aronsson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser