Annons

Mental coachning i BoIS

Som vi skrivit tidigare så arbetar BoIS hårt med att försöka få bukt med a-lagets problem att prestera på hemmaplan.

Peter Rehnström och Roy Lindqvist är två konsulter som sysslar med teambuilding och ledarskap och de båda har intervjuat både spelare och ledare i klubben. De båda har också sammanställt sina funderingar och kommer under den närmaste framtiden att försöka stärka förtroende i spelartruppen.
– Vi träffas praktiskt taget varje vecka och i morgon kommer de att ha ett möte med truppen, säger Mats Aronsson, sportchef i BoIS.
– Vi fokuserar först och främst på våra egna förväntningar och krav och hur vi ska kunna leva upp till dessa. Det är kombinationen av kunnande och krav som måste hittas. Målen måste kunna uppnås för att det inte ska bli för frustrerat och det är i korthet detta vi jobbar med, avslutar Aronsson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser