Annons

Bedrägerimisstänkt anmälde sig själv

Den 54-årige man i Landskrona som misstänks för att ha kommit över 2,7 miljoner kronor från uttagsautomater anmälde sig självmant till helsingborgspolisen i helgen.Han har varit häktad i sin frånvaro sedan i april, misstänkt för grovt bedrägeri. Det var natten mellan den 6 och 7 april som mannen ska ha förflyttat sig mellan olika uttagsautomater i Landskrona och, på grund av ett tekniskt fel som gjorde att det inte fanns någon spärr för uttagen, lyckades fylla två plastkassar med 500-kronorssedlar. Mannen greps senare  av polsk polis, men frisläpptes igen. Nu har mannen alltså återvänt till Sverige och överlämnat sig till polisen. Häktningsförhandling mot honom kommer att hållas idag, tisdag, uppger HD.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser