Annons

Ny tränare för Falcons damer

Landskrona Falcons har gjort klart med en ny tränare för 2009/2010 för damlaget. Tony Christensen, tidigare ungdomsansvarig och framgångsrik tränare för Falcons pojkar födda 1990, är ett välkänt ansikte i klubben tar över damerna.

Tony Christensen har även varit projektanställd av Falcons, där han var med och startade upp Camp Skåne och la grunden till Falcons framgångsrika ungdomsavdelning.

Annons
 

– Vi har letat efter en bra tränare som passar in i vår kravbild och Tony var den tränaren vi ville ha från början. Det tog lite längre tid än jag trodde och hoppades på, men jag är mycket nöjd med att Tony gav ett positivt svar till slut, säger Falcons sportchef Petri Manu

– Det blir en mycket positiv utmaning att försöka få fram Landskrona Falcons damlag till samma nivå som herrlaget. Falcons har många bra yngre spelare och jag är helt säker på att vi kommer skörda stora framgångar om några år, säger den nytillträdda tränaren Tony Christensen.

Tony Christensen börjar sitt tränaruppdrag 1 juli och för Landskrona Falcons del handlar det om en satsning på damlaget mot en lika bra och framgångsrik era som herrlaget har haft de senaste fem åren.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser