Annons

Mamma Mia i Teaterparken

Efter succén med utomhusbio i Landskrona förra sommaren, tar nu Kulturlaboratoriet återigen krafttag och visar toppfilmen ”Mamma Mia”.  Den sjätte augusti är det alltså åter dags för utomhusbio i Teaterparken och utöver filmen utlovas grekisk musik och att grillen kommer att vara laddad med grekiska korvar.

– Från 20.00 finns Kulturlaboratoriet på plats för att värma upp grillen, och hjälpa till med placering av filtar och campingstolar, lovar  Lena Bergkvist som tillsammans med Marie Öhgren, Jeanette Höljefors och Dennis Westerberg utgör Kulturlaboratoriet, Landskrona.

Annons
 

Arrangemanget stöds av Fritids- och kulturförvaltningen, Film i Skåne samt United International Pictures.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser