Annons

LS vässar formen

Vid simtävlingarna Ungdoms Grand Prix som arrangerades av Landskrona Simsällskap i helgen blev det många medaljer för hemmaklubben.
Lisa Rigby, född –97, var ”värst” med guld på 100 m fritt, 200 fritt, 100 rygg och 200 rygg. Hon knep dessutom silvret på 100 m fjäril, ett lopp som vanns av Caroline Andersson-Ekström, också hon från LS.

I den äldsta klassen, sexton till arton år, tog arrangörsklubben en trippel på 100 m fritt genom Lovisa Klarén, Jessica Anderberg och Sophie Stoltenberg. Lovisa vann även 100 m rygg där Sophie var tvåa. Sophie, som i likhet med Lisa Rigby tog fem medaljer, segrade även på 200 m rygg. Erica Bergvall, född –95, segrade också hon på 200 rygg och Mari-Louise Tran, född –97, tog guld på 100 m bröst och ett brons på 200 medley.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser