Annons

Äventyrspark vid konsthallen

I dag startade tolv ungdomar sin tre veckor långa feriepraktik hos Fält och Fritid. För tredje året i rad kommer Fält och Fritid med Maria Kristensson som ansvarig i samarbete med Ivan Varga tillsammans med en grupp från den kommunala feriepraktiken att förbereda, bygga och hålla i äventyrsparken för barn på Landskrona Karnevalen.

Under tre veckor kommer de tolv utvalda ungdomarna att sommarjobba med att rita, planera och bygga den mycket uppskattade äventyrsparken för barn.
– Förra året var parken där barn fick gå på lina, balansera på stockar och ta sig fram på en utstakad bana, en stor succé, poängterar Maria Kristensson.

Annons
 

Ungdomarnas feriepraktik startade i morse på Ungdomshuset NOVA med olika samarbetsövningar och andra aktiviteter.
– Imorgon kommer hela gruppen att åka över till Ven och prova på och inspireras av Ivan Vargas höglandsbana ”Äventyrsarken”, säger Maria Kristensson och berättar vidare att det på programmet även står ledarskapsträning.

–  Nytt för detta år är att ungdomarna kommer att utbildas inom första hjälpen i samarbete med räddningstjänsten i Landskrona.

Äventyrsparken kommer som tidigare år att ligga nere vid konsthallen vid Parkgatan och vara öppen 12-21 under karnevalsdagarna.

– Vi hoppas på tre härliga veckor med gott arbete och mycket skratt där ungdomarna tillsammans får lära sig nya saker och få en positiv erfarenhet av arbetslivet, avslutar Maria Kristensson.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser