Annons

Johan Persson har laddat upp hemma

Superettan har ett kortare uppehåll just nu. BoIS startar dock sin träning idag och redan i eftermiddag möter man Helsingborgs IF i en träningsmatch som spelas i Hässleholm.
– Det blir naturligtvis tufft, säger BoISaren Johan Persson och förklarar.
– Vi har haft semester en dryg vecka medan de har hållit igång. Men samtidigt ska det bli kul att möta HIF. Det är i alla fall roligare att spela fotboll än att springa i Karlsund, säger Johan och skrattar.

Troligtvis kommer han inte att spela hela matchen.
– Det vet jag inte men jag tror inte det. Vi har fått signaler på att samtliga i truppen ska spela och det betyder väl att man får 70 minuter eller så på sin höjd. Men det kan ju vara lagom. Förutom det tuffa motståndet så är det ju ganska varmt idag.

Annons
 

Den rivige mittfältaren har laddat batterierna på hemmaplan.
– Jag var i Båstad på Midsommar. Annars har jag varit hemma hela tiden och det har varit skönt.

Att det varit ömsom vin och ömsom vatten under våren är inget som Johan Persson sticker under stol med.
– Vi måste helt enkelt bli bättre på att låsa upp de lag som kommer hit till Landskrona och backar långt hem. Men vi pratar om detta hela tiden och jag är övertygad om att resultaten kommer. Vi avslutade trots allt med en seger vilket var viktigt. Det känns som att vi är på gång och jag är inte orolig. Vi kommer att klättra i tabellen, avslutar Johan Persson.

BoIS fösta match efter uppehållet spelas den 5 juli då man tar emot Assyriska på hemmaplan.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser