Annons

Dubbla seriesegrare!

Den gångna helgen firade BK Landoras P99-00:or med skumpa i form av Pommac i såväl Glumslöv som på Exan. 10-åringarna säkrade då seriesegrar efter stora siffror i avslutningsmatcherna mot Glumslövs FF och IK Wormo. Något som efter sedvanlig ”vågen-tackning” till föräldrarna fick pågarna att släpa in tränarna i duschen, med kläderna på.
– Vi har haft två lag igång under våren. Ett lag har spelat i en B-serie och det andra i en A-serie och båda gick rent av och vann sina serier, säger tränare Tomas Mårtensson och mottar samtidigt gratulationer från Linda Bondesson i IK Wormo.
– Inte dåligt att sätta fyra Helsingborgslag på plats i vår serie, berömmer hon.
– HIF har vi aldrig förlorat mot, svarar Tomas och ler stort.
För även om vi härom veckan låg under med 1-4 på bortaplan så vände killarna på matchen och lyckades med matchens sista spark kvittera till 4-4.

Genom åren har Landorapågarna haft många gästtränare. Senast i raden att göra regelbundna besök är BoIS talangutvecklare Jörgen Pettersson.
– Jag har annars lite äldre talanggrupper som kommer till mig på IP varje tisdag men det händer även att jag åker ut till klubbarna och gör gästspel, berättar Jörgen Pettersson och passar samtidigt på att dela ut beröm.
– I sin åldersklass ligger detta gänget långt fram när det gäller den tekniska biten. Det är mycket duktiga fotbollsspelare och det ska bli intressant att följa de i fortsättningen.

Annons
 

De framgångsrika Landoraspelarna tränas i vanliga fall av Tomas Mårtensson, Håkan Karlsson, Joakim Weberg och Anders Hast.


Jörgen Pettersson ger instruktioner i hur övningen ska genomföras.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser