Annons

Ingen is till punschen i sommarbersån?

Skolavslutningar och midsommar står för dörren. Men var blev sommaren av, avverkade vi den redan i april, månne? Mörkt som en oktoberdag utanför fönsterna på redaktionen, SMHI utfärdar klass 1-varning för ett söderifrån nalkandes busväder med stora regnmängder och vindar med kulingstyrka och stormbyar och en läsare hör av sig med bild på en isbrytare i hamninloppet!?!? Ovädret tros braka igång under natten till fredagen, med vad gäller isbrytaren Atles besök på våra breddgrader kan Lasse Nilsson i Landskrona Hamn lugna ner eventuell oro.
– Hon ska in på Öresundsvarvet för översyn, säger han till Landskrona Direkt.

Huruvida dryckerna i samband med morgondagens studentskivor behöver kylas eller spädas ut får vi väl återkomma med…

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser