Annons

Sista sommarkonserten för Zirnig

På tisdagskvällen uppträdde Gustav Adolfsskolans kör i slottsparken. Om det var sista gången detta skedde står skrivet i stjärnorna men klart är att den som stått bakom allt, musikläraren Kerstin Zirnig, arrangerade aftonen för sista gången.

På frågan om det känns sentimentalt svarar hon nekande.
– Det är klart att jag kommer att sakna det men samtidigt känns det bra att avsluta nu, säger Kerstin Zirnig som nu går i pension.
– Jag har jobbat som lärare i 41 år så det är nog dags att dra sig tillbaka nu.

Annons
 

Det dåliga vädret gjorde att det var ovaligt glest i åskådarledet men de unga sjöng dock tappert ändå. Förutom elever som går på skolan så hördes även de före detta eleverna Emma Rosenberg, Tim Berg, Zena Taha, Fredrik Pettersson och trummisen Johan Bridger.
Även Annette Lindvall Kummerle och hennes make Dario var på plats.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser