Annons

Idrottspsykologer ska hjälpa BoISAnders Linderoth är konfunderad över spelet på hemmaplan. Nu tar klubben hjälp av idrottspsykologer för att få bukt med problemen.

BoIS har precis som förra säsongen fått svårt att vinna på hemmaplan. När de spelar borta är det lättare men på IP har spelet knutit sig.
– Vi börjar ofta bra men när vi inte får in bollen så blir vi oroliga. När sedan motståndarna straffar oss så funkar inget, säger BoIS tränare Anders Linderoth som nu ser fram emot att få hjälp med den mentala biten.

– Det är en före detta militär som heter Peter Rehnström som tillsammans med sin kollega Poy Lindqvist driver ett företag som sysslar med idrottspsykologi, säger Mats Aronsson, sportchef i BoIS.
– De har en sorts ledarskapsprogram och ska under onsdagen och torsdagen tala med en del av spelarna och på fredag ska de prata med mig, Anders Lindroth och Ingemar Nilsson. Efter det ska de försöka skapa sig en bild av hur vi jobbar och försöka hitta en lösning, säger Mats Aronsson vidare. Hur länge de kommer att finnas till hands för klubben återstår att se.
– Vi får se vad de kommer fram till och sedan får vi ta ställning till om vi ska fortsätta att samarbeta, avslutar Mats Aronsson.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser