Annons

Rån och misshandel på torsdagskvällen

Strax innan klockan 18 på torsdagskvällen rånades en 17-årig kille på två paket cigaretter av två tre år äldre gärningsmän. Polisen vad dock snabbt på plats och kunde gripa de två misstänkta vilka även anhölls senare på kvällen.

Innan dygnet var slut fick polisen rycka ut igen, denna gång till Bredgatan. En man blev vid 23-tiden svårt misshandlad av två andra män. Med ett tillhygge slog de mannen till marken och stal hans bil samt nycklar till bostaden.
Den misshandlade mannen fördes blödande och svårt skadad till sjukhus i Lund med smärtor i huvud och rygg. Polisen har namn på de misstänkta men på fredagsmorgonen var ännu ingen gripen. Brottet rubriceras som grov misshandel.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser