Annons

Tråkig MUF-känga

– Tråkigt att MUF ger en känga i onödan, säger Mikaela Persson, kontaktperson för Grön Ungdom Landskrona med anledning av gårdagens artikel här på Landskrona Direkt där MUF:s ordförande i Landskrona Eric Nerme Nordehammar hävdar att de övriga ungdomsförbunden i staden lämnat walk over i den pågående valrörelsen.
– Detta är inte riktigt sant. Vi från Grön Ungdoms håll har genom våra begränsade resurser inte haft möjlighet att annonsera och synas i den utsträckning vi skulle ha velat. Däremot har vi synts på torget och delat ut valmaterial, uppmuntrat till kollektivt resande på stationen och skrivit insändare, poängterar  Mikaela Persson.

– Att vara en del av ett litet parti som Miljöpartier de Gröna innebär att vi inte har den ekonomi som krävs för att göra maffiga arrangemang. Vår lokalavdelning är relativt nystartad och vi jobbar på bäst det går. Jag tycker snarare det är kul att det numera finns alternativ för de unga i Landskrona. Det politiska engagemanget i stan har aldrig varit högt. Därför vill vi från Grön Ungdoms håll uppmuntra alla ungdomsförbund att kämpa på, avslutar  Mikaela Persson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser