Annons

Nationaldagsfirande

Kommunfullmäktiges ordförande Lennart Söderberg bjuder tillsammans med LAS Manskör, ÖV-kören och Divertimento, Landskrona Stadsmusikkår, Hemvärnet, Kvinnliga Bilkåren, Lottorna, Frivillig Befälsutbildning, Landskrona kyrkliga scoutkår, KFUK-KFUM’s scoutkår, Lekstugan Verdandi och Bosniska kulturella föreningen Ljiljan in till nationaldagsfirande. Högtidstalet hålls av kommunalrådet Torkild Strandberg.

Nyhet för i år är att det blir ett föreningståg som utgår från Kasernplan med ett tiotal föreningar som medverkar i tåget. Det avgår klockan 14.45 med destination Slottsparken till musik av Stadsmusikkåren.

Annons
 

Programmet inleds i Slottsparken klockan 14.00 med musik av Stadsmusikkåren och dans av Verdandis folkdanslag.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser