Annons

Medaljregn över simmare

Landskrona Simsällskap firade helgen med deltagande i Pinsestaevne i danska Glostrup och lyckades med bedriften att kapa med sig hela 44 medaljer.

I klassen flickor födda –92 tog Lovisa Klarén fyra guld och fick dessutom prestationspriset för tävlingens bästa resultat. I samma klass tog LS-tjejen Sophie Stoltenborg två guld. I –94 klassen simmade Lisa Rigby och Caroline Andersson-Ekström hem fyra guld var och Robin Svensson fick med sig ett guld och en hel drös med silver. Simon Stolteborg och Erica Bergvall tävlade i klassen –95 och vann där tre respektive två guld. Yngsta LS-deltagare var Marie-Louise Tran som i –97 klassen tog hem tre guldmedaljer och äldst var Johan Norén, född –86, som tog två medaljer i den öppna klassen.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser